Hogyan kerülhetnek fel termékeid az egyetlenegy.hu alkotásai közé?

1. Ennek a folyamata nagyon egyszerű: az alkotásról-alkotásokról készült fotót-fotókat a készítő/alkotó e-mailben elküldi a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre, melyhez -amennyiben a termék eladó- a termék árát és az alkotó e-mail címét, nevét (mindenképpen) és a telefonszámát (esetleg) mellékelni kell. A fotókat mi helyezzük el a weboldalon ingyen. Egy alkotó több munkájáról is küldhet képet és egy termékről is érkezhet több fotó. 

Az egyetlenegy.hu az eladó termékek árát 6%-kal - közvetítői díj - növeli, a weboldalra ez a növelt összeg kerül ki a termék mellé.

Az alkotónak ettől kezdve kötelessége, hogy, ha nem az egyetlenegy.hu-n keresztül ad el egy olyan terméket, amit az egyetlenegy.hu-n is kínál, arról minket e-mailben vagy telefonon értesítsen, hogy az érintett termék mellől levehessük az árát, így jelezve, hogy a tárgy már nem eladó!

2. Amikor az általad készített terméket szeretné megvásárolni valaki, az egyetlenegy.hu értesít a fotóhoz mellékelt e-mail címen arról, hogy melyik a kiválasztott tárgy és, hogy mennyi az adott tárgy közvetítői díja (persze ez eddig sem titok, hiszen az eladó tárgyak a 6%-s közvetítői díjjal növelve kerülnek a weboldalra). 

A közvetítői díjat az egyetlenegy,hu számlaszámára - 11600006-00000000-22868879 - , vagy egyéb telefonos vagy e-mailben történt egyeztetést követően kell eljuttatnod az egyetlenegy.hu-nak. 

A közvetítői díj összegéről számlát kapsz az egyetlenegy.hu-tól.

Amennyiben ez megtörtént, az egyetlenegy.hu megadja neked a vevő elérhetőségeit, majd szóban vagy e-mail útján (lásd "Vásárlóinknak" 1.pont) megállapodtok az adásvétel menetében. 

Az általad készített tárgyat személyesen vagy postai utánvételi küldeményként Neked kell eljuttatnod a vásárlóhoz! 


A FOTÓKRÓL, MERT EZ A KATEGÓRIA KICSIT MÁS:

A fotók a többi kategória képeinél kisebb méretben kerülnek az "egyetlenegyre", hogy onnét leszedve ne lehessen azokat nagyobb méretben kinyomtatni.
 
Adott kép mellé kiírt ár a fotó körülbelül A4 (ez a képek más és más oldalarányai miatt nem egyforma) méretben kinyomtatott példányának ára.

A fotó méretében vevő az egyetlenegy.hu-val egyeztet, a következők szerint:

...ez a rész feltöltés alatt.